Växjö kommun kommer att medverka i Almedalen 2017

Växjö kommun kommer att medverka under Almedalsveckan 2017 och ha seminarier om Agenda 2030, den moderna trästaden och restaurering av sjöar.
- Vi har här chansen att lyfta Växjös arbete inom en rad områden där vi ligger i framkant, säger kommunstyrelsens ordförande Anna Tenje (M).

Växjö kommer att arrangera två egna seminarier samt ett tillsammans med företaget ALcontrol. Dessutom kommer våra politiker och tjänstemän att medverka på flera andra olika arenor för att prata om Växjö.

- Intresset för Växjö är stort i Almedalen och vi har redan fått många inbjudningar. Syftet är att sätta Växjö på kartan och attrahera nya företag och invånare att flytta hit. Men även att sprida goda exempel, bra lösningar och lyfta angelägna samhällsproblem,  säger Anna Tenje (M).

Här kan du se vilka från Växjö kommun som deltar i Almedalen!

Program:

Måndag 3/7 kl 11.00 – 11.45, Aktuell Hållbarhets Arena Gotlands museum (ett samarrangemang med ALcontrol).
Restaurering av sjöar - en lönsam affär för kommunerna?

Tisdag 4/7 kl 13.30 – 14.15 Wisby Hotel
Varför ska en kommun bygga i trä?

Tisdagen den 4 juli kl 14.30 – 15.15 Wisby Hotel
Varför ska kommunerna lyfta Agenda 2030?

Få mer information löpande på Facebook eller genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev!

Har du frågor? Kontakta
Tina Erlandsson