Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Skolsköterska till Hovshagaskolan

Som skolsköterska på Hovshagaskolan arbetar du förebyggande och hälsofrämjande för att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Samverkan med övriga personalgrupper på skolan är viktig i frågor som bland annat rör elevernas närmiljö och skolans värdegrund.

Du ingår i skolans elevhälsoteam och är ett stöd för enskilda elever och föräldrar.
Du arbetar med hälsosamtal och hälsokontroller m.m. genom den årscykel som reglerar skolsköterskors medicinska arbete.
Du arbetar med gemensamma frågor för skolsköterskor tillsammans med kollegor i närhetsområdet för att utveckla och driva det hälsofrämjande arbetet på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska.

Du har förmågan att kommunicera med elever, vårdnadshavare och andra vuxna på skolan på ett bra sätt och därigenom skapa goda relationer. Du har ett genuint intresse för ditt yrkesområde och har intresse för kurativt arbete.
Du har även erfarenhet av databaserad journalföring.

För att lyckas i din yrkesroll behöver du vara lösningsfokuserad, flexibel och strukturerad.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Deltid
  • Tillträde: Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse. Omfattning: 60 procent.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Maritha Karlsson
  • Rektor Hovshagaskolan
  • 0470–41721

Fackliga företrädare

  • Fackliga representanter nås via kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever från att de är 1 år till att de är 20 år. Vi ansvarar för cirka 19000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga
19–20-åringar.

Utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Hos oss finns både den lilla och den stora förskolan och skolan, och förskolan och skolan på landet och i staden. Vi har verksamheter med olika inriktning såsom Reggio Emilia, musik eller IB.

Hovshagskolan tillhör utbildningsförvaltningen och är en F-6-skola belägen i norra delen av Växjö.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/