Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Barnomsorgsadministratör till utbildningsförvaltningen

För att ge bästa service, både internt och externt, delar och hjälps vi åt med arbetsuppgifter, oavsett inriktning. Den centrala administratörsgruppen har ett gemensamt ansvar för att upprätthålla en hög kompetens och hålla sig gemensamt informerad. Vi har även backup för varandras arbetsområden. Arbetet kräver att du kan arbeta både självständigt och i grupp med individuella och gemensamma mål samt hålla en hög servicegrad. Arbetssätt och metoder utvecklas kontinuerligt. Vi servar förskolor och allmänhet.

Arbetsuppgifterna består av:
Administrera kö och placering, dokumenthantering, fakturering, debitering, inkomstkontroll, sambokontroll, efterdebitering och skuldhantering för barnomsorg 0-12 år inklusive administration i övergångar från barnomsorg till förskoleklass och till fritids.

Övriga kontorsgöromål och administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gedigen erfarenhet, kunskap och god förståelse för verksamhetssystemet Extens och ekonomisystemet Raindance eller andra motsvarande system. Du har god erfarenhet av Office-paketet. Du har lägst 3-årig gymnasieexamen med ekonomisk eller administrativ inriktning, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Erfarenhet är meriterande
För att trivas och utvecklas i arbetet tror vi att du är:
- Noggrann med sinne för struktur och ordning.
- Serviceinriktad med god förmåga att bemöta interna och externa kontakter.
- Samarbetsförmåga.
- Förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
- Handlingsförmåga.
- Positiv och engagerad i ditt arbete och flexibel

B-körkort och goda kunskaper i Engelska är ett krav

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Tillträde 1 september 2017
 • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

 • Carolina Richardsson
 • enhetschef
 • 0470-417 75
 • Detta är en e-postadress
 • Anna Rosander
 • avdelningschef ekonomi
 • 0470-43256
 • Detta är en e-postadress

Fackliga företrädare

 • Facklig representant nås via Växjö kommuns kontaktcenter
 • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Vill du bli en del av en spännande verksamhet?
Nu rekryterar vi en administratör med inriktning ekonomi- och barn-/ elevadministration.

Utbildningsförvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka
19 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Mer information om vår verksamhet hittar du på http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Forskola--skola/