Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Lärare i åk 3 till Ljungfälleskolan

Du är ansvarig för elevernas kunskapsutveckling i åk 3. Du planerar, genomför och dokumenterar undervisningen tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget. I ett kollegialt lärande utvecklar du hela tiden din undervisning för att kunna öka elevernas måluppfyllelse. Eleverna i arbetslaget är delaktiga i undervisningen och pedagogerna i arbetslaget arbetar för ett ämnesövergripande arbetssätt och ett entreprenöriellt lärande. Du har stöd av skolans elevhälsa för att skapa ett inkluderande förhållningssätt.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med lärarlegitimation.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande uppdrag och har god kompetens att lära tillsammans med eleverna. Vi förutsätter att du är en trygg pedagog som har förmågan att stötta alla elever utifrån deras förutsättningar och behov.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper:
-Du har förmågan att skapa goda möten och att samspela med elever, föräldrar och kollegor.
-Du är professionell i din yrkesroll, tar ansvar, är engagerad och bidrar till att utveckla verksamheten.
-Du är en bra ledare som har förmågan att skapa en god inlärningsmiljö.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Ansökan

OBS: Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

 • Emma Linderholm
 • Rektor Ljungfälleskolan
 • 0470- 418 56
 • Johan Lööf
 • Biträdande rektor Ljungfälleskolan
 • 0470- 439 53

Fackliga företrädare

 • Facklig representant nås via Växjö kommuns kontaktcenter
 • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Ljungfälleskolan tillhör utbildningsförvaltningen Växjö kommun. Förvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 18 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Ljungfälleskolan är en F-6 skola med ca 350 elever fördelade på ålderhomogena arbetslag. Personalen kring en åldersgrupp bildar ett arbetslag som träffas varje vecka i arbetslagsmöten. En representant från arbetslaget är arbetslagsledare och sitter med i skolans ledningsgrupp. Skolan bygger till och renoveras och kommer 2018 stå helt klar med nya fina lokaler. Vår skolgård är stor och erbjuder eleverna variation i leken.

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/