Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Lärare åk 6-9 ma/no/tk till Elin Wägnerskolan

Elin Wägnerskolan är en skola som startade sin verksamhet hösten 2016. Läsåret 2017/18 utökar vi och kommer att ha elever i åk 6-8 fördelat i tre arbetslag. Skolan finns mitt i Växjö i fina nyrenoverade lokaler. Vi arbetar med ämnesövergripande undervisning i projektform och med ett tydligt fokus att lära med och genom omvärlden.

Hos oss får du arbeta i ett arbetslag och med ämneskollegor där vi arbetar med och utvecklar verksamheten utifrån värdeskapande processer. Ämnesövergripande, interaktion med omvärlden på olika sätt, kan det vi gör vara till nytta för någon annan, uppföljning, återkoppling, iterativa processer och teamwork för personal och elever.

Kvalifikationer

Du är behörig lärare för undervisning i årskurs 6-9 i matematik, naturorienterande ämnen och teknik. Även du som är behörig i några av ämnena kan vara aktuell för anställning. För tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation.

Du vill undervisa ämnesövergripande och med fokus på att vi arbetar tillsammans och med och genom vår omvärld.
Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet med både elever som kollegor.

Du har förmågan att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar och intresse. I ditt uppdrag ingår ett aktivt arbete med att skapa relationer och genom kommunikation skapa förutsättningar för att ge eleverna redskap att möta sin omvärld.

Du dokumenterar elevernas resultat och informerar elever och vårdnadshavare om både elevernas personliga utveckling och kunskapsutveckling.

Du är positiv och bidrar till att arbeta i team och bidrar till utveckling av verksamheten utifrån skolans utvecklingsarbete.

I ditt personliga brev ber vi dig kort beskriva på vilket sätt du kan bidra till ovanstående.

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde 20170810 eller enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 2

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Torbjörn Öberg
  • Rektor
  • 070-652 72 12

Fackliga företrädare

  • Facklig representant nås via Växjö kommuns kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever från att de är 1 år till att de är 20 år. Vi ansvarar för cirka 19000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Hos oss finns både den lilla och den stora förskolan och skolan, och förskolan och skolan på landet och i staden. Vi har verksamheter med olika inriktning såsom Reggio Emilia, musik eller IB. Det finns alltså goda möjligheter att den typen av verksamhet du helst vill jobba med finns hos oss. Vi är i ett expansivt skede och öppnar nya förskolor och skolor och har dessutom ett antal medarbetare som går i pension, vilket innebär att vi behöver rekrytera flera nya medarbetare. Vi tror att vi har något att erbjuda just dig!

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/