Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Lärare i musik till Braås skola

Till Braås skola söker vi en lärare för undervisning i musik i årskurs 3-9 på 80-100%.

Som lärare arbetar du utifrån Skolverkets styrdokument med tydliga mål och du stimulerar alla elever till att utvecklas. Du skapar god studiero i dina undervisningsgrupper för att nå hög måluppfyllelse och du är en tydlig ledare i klassrummet.

Du kommer ingå i ett arbetslag där ni gemensamt tar fram strategier för hur ni ska lyckas utveckla eleverna så långt det är möjligt.

Som nyanställd på Braås skola är du aktuell för särskild lönesättning. Det går alldeles utmärkt att åka med direktbussar mellan Växjö och Braås. Många av våra medarbetare samåker också till arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet för undervisning i musik i årskurs 3-9. Även du som inte har legitimation kan komma att bli aktuell för anställning, men då kan anställningen komma att tidsbegränsas.

Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och har goda kunskaper i att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider. Du har även god samarbetsförmåga, är öppen för ett kollegialt lärande, gillar att arbeta i team och är positiv till utveckling även av verksamheten och dig själv.

Vi arbetar med löpande rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Belinda Norinder
  • Rektor Braås och Dädesjö
  • 0474-622004

Fackliga företrädare

  • Facklig representant nås via Växjö kommuns kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Braås skola tillhör utbildningsförvaltningen Växjö kommun. Förvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 18 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Braås skola är belägen ca 30 km norr om Växjö, mitt i samhället som ligger naturskönt vid sjön Örken. På Braås skola har vi elever från Förskoleklass till årskurs 9 med ett totalt antal på ungefär 400 elever. Vi har under läsåret som gått inlett ett arbete med Skolverket, projektet heter ”Samverkan för bästa skola”. I projektet kommer vi få stöd av Skolverket och Universitet med att utveckla ett språkutvecklande arbetssätt och entreprenöriellt lärande som vi ser är våra stora utvecklingsområden, projektet pågår i två år till.

Som nyanställd behörig lärare på Braås skola är du aktuell för en särskild lönesättning

På skolan råder en mycket god sammanhållning och lojalitet kring att hjälpas åt med att ge våra barn och elever så bra förutsättningar som möjligt för att lyckas. Vi söker en engagerad och utvecklingsintresserad pedagog som passar in i vårt team, välkommen med din ansökan.

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/