Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Klasslärare åk 1-3 till Östregårdskolan

Dina arbetsuppgifter kommer att vara som klasslärare. Tillsammans med en kollega i parallellklassen kommer du att ansvara för planering, undervisning och bedömning.

Kvalifikationer

Behörig och legitimerad för undervisning på lågstadiet. Tidigare erfarenhet av liknande uppdrag är meriterande. God samarbetsförmåga och en nyfikenhet på att utvecklas pedagogiskt är egenskaper som viktiga på Östregårdskolan.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde 10 augusti 2017 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Bengt Bornliden
  • Rektor Östregårdskolan
  • 0474-62 20 02

Fackliga företrädare

  • Facklig representant nås via Växjö kommuns kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Östregårdskolan tillhör utbildningsförvaltningen Växjö kommun. Förvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 18 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Arbetsplatsbeskrivning:
Östregårdskolan är en centralt belägen F-6 skola med gångavstånd till alla stadens möjligheter. Skolan är en avspegling av samhället i stort med en kulturell variation och har ca 300 elever. Skolan har musikprofil och den löper som en röd tråd genom hela skolans verksamhet. Den verkar gränslöst och är en av de broar som förenar arbetslagen. Skolan har ett tematiskt arbetssätt där vi arbetar med ett gemensamt tema över hela läsåret. Förskollärare, lärare och fritidspedagoger arbetar tillsammans i arbetslag som har ett gemensamt ansvar för arbetet med eleverna, temat och musikprofilen.

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/