Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

LSS-handläggare till Myndighetsavdelningen

Vi söker en engagerad och utvecklingsorienterad LSS-handläggare till Myndighetsavdelningen. Som handläggare inom omsorgsförvaltningen arbetar du med att utreda behov, fatta beslut och följa upp beslut främst enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Du har ett nära samarbete med de vi är till för, anhöriga, utförare, kollegor samt andra professioner och myndigheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad socionom eller motsvarande. Du behöver ha god kunskap om gällande lagstiftning samt förmåga att tillämpa den i arbetet. Tidigare erfarenhet av handläggning är meriterande. Du bör vara utvecklingsorienterad och inneha ett engagemang i verksamhetens utveckling framåt.
Det är viktigt med en god samarbetsförmåga med såväl dina närmaste kollegor som övriga samarbetspartner internt och externt. Arbetet kräver god förmåga att planera och självständigt utföra de arbetsuppgifter som åligger uppdraget. Du behöver också vara bra på att uttrycka dig i tal och skrift.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Tillträde 2017-12-01 eller enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

 • Anna Kolmodin
 • Avdelningschef Myndighetsavdelningen
 • 0470-433 83

Fackliga företrädare

 • Marlena Andersson
 • Vision
 • 0470-43015

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla:

• Vi möter alla med respekt
• Vi kan jobbet
• Vi gör verksamheten bättre
• Vi skapar en hållbar framtid

I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 000 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård.

Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!