Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Samordnare till nattpatrullen

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta som samordnare.
Vi söker dig som är intresserad av att få vara med och utveckla vår enhet. Du kommer dela samordnartjänsten vilket betyder att du utöver din planering även kommer arbeta ute i nattpatrullen som undersköterska, det kommer vara ca 10 nätter på vårt 12 veckoschema. Du arbetar som samordnare med administrativa arbetsuppgifter dagtid och du arbetar nätter i nattpatrullen då du är med i omsorgsarbetet. Som undersköterska i nattpatrullen innebär att du har ett självständigt arbete, där stor vikt läggs på ansvarstagande och samarbetsförmåga. Du bör känna dig trygg i rollen som undersköterska då du får ta stort ansvar tillsammans med dina arbetskamrater under nätterna. Vi tar oss runt med hjälp av bil, därför är körkort ett krav för att kunna arbeta hos oss och du bör känna dig trygg med att köra bil ensam under nätterna. Vi arbetar i 4 olika arbetsgrupper som är geografiskt indelade inom vår kommun.
Som samordnare i nattpatrullen är du en av två samordnare och du tillsammans med din kollega har ett mycket nära samarbete med enhetschefen. Du är en viktig pusselbit i vårt utvecklingsarbete där vi under hösten kommer att börja med Timecare planering. Du arbetar med att stötta medarbetarna och du motiverar dem till engagemang för verksamheten.
För att trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att skapa god kontakt med andra människor. Du arbetar mycket med övriga hemvårdsenheter (både privata och kommunala) i Växjö kommun. Det är också viktigt att du är lyhörd för omsorgstagarens behov och att du är flexibel. Du bör kunna hantera stressiga situationer samt ha mycket goda kunskaper i svenska språket.
Stor del av din arbetsdag som samordnare kommer du att arbeta med planering i vårt system Laps Care. Du arbetar även med Phoniro (mobil hemtjänst), bemanningsfrågor, utbildningsinsatser samt semesterplanering och semesterintroduktion tillsammans med samordnare och enhetschef.

Kvalifikationer

Du måste ha en godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Då stor del av din arbetsdag kommer tillbringas framför datorn är det viktigt att du känner dig bekväm i att hantera datorn som ett hjälpmedel i ditt arbete. Datorvana är ett krav.
Vi tror att du är stresstålig, strukturerad, noggrann, lojal och lösningsfokuserad.
Körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav.
Din grundinställning kommer vara som undersköterska. Utöver det får du ett förordnande på 1 år i taget.

Arbetstiderna kommer variera mellan dag och natt, planeringen görs dagtid, men dina arbetspass ute på enheten sker nattetid.

Vi tillämpar månadslön med individuell lönesättning.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: 25 september eller enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Lena Ranell Herwin
  • Enhetschef
  • 0470-431 61

Fackliga företrädare

  • Kommunal Sydost
  • 0470-415 68

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla:

• Vi möter alla med respekt
• Vi kan jobbet
• Vi gör verksamheten bättre
• Vi skapar en hållbar framtid

I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 000 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård.

Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!