Nyheter

feb 16
Fem villatomter till försäljning på Torparängen Växjö kommun erbjuder nu 5 nya villatomter på Torparängen till försäljning. Tomterna heter Bollspelet 2-6.
Fem villatomter Torparängen
feb 15
Mycket frågor om böneutrop Vi har fått in många samtal och meddelanden kopplat till ansökan om böneutrop i Växjö. Vi vill tydliggöra att det inte är Växjö kommun som fattar beslut i denna...
feb 12
Problem med telefonin Just nu har vi problem med vårt telefonisystem och det kan vara svårt att komma fram till kontaktcenter på 0470-410 00.
Ingen
feb 12
Har du fått en påminnelse om obetald faktura? Just nu skickar Växjö kommun ut påminnelser om ej betalda fakturor. Fakturan kan vara en äldre obetald skuld.
Ingen
feb 12
Arbetet med snabbcykelväg fortsätter Den här veckan (vecka 7) återupptar Växjö kommun arbetet med att bygga kommunens första snabbcykelväg som på sikt ska binda ihop stadens södra delar med Arenast...
Ingen
feb 09
Vill du jobba som röstmottagare vid valet 2018? Den 9 september 2018 är det val till riksdag, landstings- och kommunfullmäktige. Valnämnden i Växjö kommun behöver rekrytera röstmottagare till vallokalerna.
Växjösjön med Domkyrkan synlig i bakgrunden
feb 07
Fortsatt stark ekonomi i Växjö kommun Växjö kommuns preliminära bokslut för 2017 visar ett positivt resultat på 159 miljoner kronor.
Spegelboll i Växjösjön på kvällen.
feb 05
​Tävling för trygghetsboende på Hovshaga centrum Växjö kommun bjuder nu in till markanvisningstävling för byggande av trygghetsboende på Hovshaga centrum.
Ingen
feb 05
Jan-Olof Johansson berättar hur det är att vara förälder till ett barn med funktionsnedsättning Den 5 februari har du möjlighet att lyssna när den tidigare biskopen Jan-Olof Johansson talar om föräldraskap.
Ingen
feb 02
Så fyller man i inkomstförfrågan för omsorgstagare Under januari skickas inkomstförfrågan till alla personer som får omsorg, service eller vård av Växjö kommun. Det är utifrån uppgifter om inkomst som kommunen k...
Ingen
feb 01
Dags att söka feriearbete Nu är ansökan till feriearbete 2018 öppen för dig som är född år 2000 eller 2001 och folkbokförd i Växjö kommun.
Ingen