Nyheter

mar 21
Hitta på något kul på påsklovet! Läge att plocka fram fotbollar, hopprep och stenkulor? Eller kanske göra något kul i värmen inomhus? Dags att göra planer för påsklovet! Här kan du och dina när...
Ingen
mar 21
Earth Week med Emtenäs, Torrbotten, Schnippeldisco och Pop-Up Park Måndag 19 mars startar Växjös framtidsvecka Earth Week. Temat i år är vatten. Under veckan kan Växjöbor och besökare lyssna till intressanta föreläsningar kring...
Ingen
mar 21
Kranmärkt förvaltning Tekniska förvaltningen kranmärker nu hela verksamheten och slopar inköp av dricksvatten i flaska. Kranmärkt är en nationell hållbarhetsmärkning av verksamheter...
mar 20
Cykelparkering avstängd från och med 1 april För att göra plats för bygget av bland annat stadshus och station kommer cykelparkeringen och cykelgaraget vid resecentrum att stängas av.
Cyklar
mar 19
Föreningar kan söka integrationsmedel Nu kan föreningar söka medel för att stärka integrationen i Växjö kommun.
Ingen
mar 16
23 mars: Invigning av Växjö konstrunda 2018 2018 års runda äger rum 24-25 mars med invigning på Växjö konsthall, kvällen 23 mars klockan 17-19.
Ingen
mar 16
Direktmöte på Teleborg - välkommen att ställa dina frågor Måndagen 19 mars är det åter dags för direktmöte där politiker och tjänstepersoner finns på plats i en del av Växjö för att svara på frågor och ta emot synpunkt...
Ingen
mar 14
Vill du jobba som röstmottagare vid valet 2018? Den 9 september 2018 är det val till riksdag, landstings- och kommunfullmäktige. Valnämnden i Växjö kommun behöver rekrytera röstmottagare till vallokalerna.
Växjösjön med Domkyrkan synlig i bakgrunden
mar 14
Nominera till Växjö kommuns mångfaldspris Nu är det åter dags att lyfta upp Växjöbor, företagare eller andra som jobbar särskilt hårt för mångfald.
mar 12
Kommunfullmäktige om bland annat ekologisk mat och översiktsplan 20 mars sammanträder kommunfullmäktige i Växjö. Mötet är öppet för allmänheten och under allmänhetens frågestund kan du som vanligt ställa frågor till politiker...
Ingen
mar 09
Välkommen till Parketten i nya lokaler på Hejaregatan Nu finns Parkettens verksamhet på plats i nya lokaler på Hejaregatan och träffpunkten är öppen för dig som har psykisk ohälsa.
Ingen
mar 09
Vattenläcka i Växjö Idag 9 mars är det en vattenläcka på Skogsnäsvägen i Växjö. Arbete med att laga läckan pågår.
Hand håller en kastrull ovanför rinnande vattenkran.
mar 07
Två projekt får pengar från Klimatkonto I år har Växjö kommun beslutat att 96 000 kronor ur Klimatkontot ska gå till ett projekt från Måltidsorganisationen för att minska matsvinnet och 35 000 kr till...
mar 06
Integrationsplan för en sammanhållen kommun Kommunstyrelsen antog idag en integrationsplan för Växjö kommunkoncern.
Ingen
mar 02
Hemlevererad mat i kylväska Från och med 1 april 2018 får du som får mat hemlevererad från vårt kök på Älgvägen, maten i en kylväska.
Leende dam med glasögon och röd tröja sittandes vid ett matbord.
mar 01
Projekt för hållbar pendling  Växjö kommun deltar i ett EU-projekt som ska öka möjligheterna till hållbar pendling med buss och cykel mellan staden och orterna runtomkring.
Ingen
mar 01
Växjö med i projekt om Agenda 2030 FN-förbundet har utsett Växjö kommun att delta i kommunikationsprojekt inom Agenda 2030.
mar 01
Testa ditt vatten 2018 Har du egen brunn och barn födda 2016-2018? Då kan du under året testa er vattenkvalitet helt kostnadsfritt.
Ingen