Föräldraföreningen

Välkommen som medlem i Fagrabäcks Föräldraförening. Föräldraföreningen tycker det är viktigt att vi föräldrar har insikt och inblick i hur undervisningen av våra barn numera kan gå till.

Vi är övertygade om att desto mer vi föräldrar vet om våra barns undervisning desto mer engagerade och intresserade blir vi hemma vid matbordet och vid läxlampan tillsammans med våra barn.

Förra läsåret genomförde vi bland annat en engagerande föreläsning av Lotta Karlsson om det "Flippade klassrummet" och en gripande föreläsning i samarbete med TC av Livia Fränkel om förintelselägren i Tyskland under 2:a världskriget.

På styrelsemötena har vi bland annat diskuterat och tagit upp frågeställningar med skolledningen om allt från läxor, informationsflödet till föräldrarna, elevdatorerna, tryggheten på skolan, målsättningar och resurser mm.

Vi har träffat utvecklingsledarna för att få reda på om utvecklingen av arbetssätten på skolan för lärarna. Vi har även träffat förvaltningschef Camilla Holmqvist och Anna Tenje från utbildningsnämnden för att diskutera uppföljningen efter vår "Hearing" året innan.

Med ditt stöd och ditt intresse så kan vi fortsätta engagera oss för en ännu bättre skola för våra barn.

Vill du engagera dig i vårt styrelsearbete, 1 timme per månad under läsåret? Maila ditt intresse till malinmoller71@gmail.com

Bli medlem

Med fler medlemmar kan vi genomföra fler aktiviteter!
Medlemsavgiften är 100 kr/barn eller familj, betalas till
Plusgiro nr 74 12 17-4.
Uppge barnets/barnens namn och klass på betalningsavin.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 september 2017
Förskola och skola