Profilval - fotboll

Vårt huvudsakliga syfte med fotbollsprofil är att utveckla elevens färdigheter och kunskaper inom fotboll och bibehålla deras intresse för sporten.

Som profilelev går du i vanlig klass men har minst ett pass om 80 minuter med fotbollsinriktad undervisning per vecka. Vissa veckor ligger två pass samt att det ligger ett antal temadagar med fotbollsinriktning under läsåret. Vi vill skapa en möjlighet för dig att med god handledning och bästa möjliga träningsförutsättningar kunna kombinera dina studier med en satsning på fotboll för att utvecklas som fotbollsspelare. Vi har höga förväntningar på att Du även ska klara av studierna med goda resultat.

Vi arbetar efter Sv FF:s ”Fotboll i Grundskolan” för att ge dig bästa möjliga förutsättningar för fortsatt fotbollsverksamhet på gymnasienivå.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning.

Vi samverkar med samtliga fotbollsföreningar i Växjö med omnejd. Din föreningstillhörighet är alltså inte avgörande vid ansökan.

Frågor om elevens val/profilval - fotboll:

Måns Hammarbäck

E-post: mans.hammarback@skola.vaxjo.se