KUL-peng

Vi i föräldrarådet samlar varje år in en så kallad ”kulpeng”.

Beloppet är 100 kronor/barn, dock med en maxgräns på 200 kronor per familj. Kulpengen ska gå till aktiviteter för barnen som arrangeras utanför skoltid av oss föräldrar. Det kan handla om allt från myskvällar och övernattningar till disco på skolan.

Prata gärna med ditt barn om han/hon vill hitta på något kul tillsammans med sin klass. Det är viktigt att trivas och ha kul ihop!

Om du, eller ditt barn, har idéer på aktiviteter för din klass eller kanske för flera klasser, kontakta de föräldrar som sitter i föräldrarådet så kan ni tillsammans förverkliga idéerna. KUL-pengen går också till gemensam jul- och sommargåva från alla föräldrar till personalen på skolan. Pengen är förstås frivillig att betala och samtliga barn är alltid välkomna att delta på aktiviteterna, oavsett om pengen har betalats in eller inte. Men ju fler som betalar desto bättre aktiviteter kan vi förstås ha.

Ett inbetalningkort kommer att skickas hem med barnen. Om du tappar bort lappen eller vill betala direkt kan du göra det på följande sätt:

  • Bankgiro 5124-3384 (Danske bank).
  • Swish 0722-96 97 27

Ange barnets/barnens namn + åk som avsändare. Har du frågor, kontakta föräldrarådets kassör Andreas Carlsson på e-post andreas.carlsson@jetpak.se

Regler för KUL-peng

Sammanställning (Vårtermin 2017) av elevernas önskemål när det gäller Kulpengen.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 december 2017
Förskola och skola