Rutiner för lån och uthyrning av Ringsbergskolan

Checklista

  • Förfrågan om lån/hyra av lokaler görs till administratör Kristian Thomann på telefon: 0470-79 68 21 senast 3 veckor innan vid övernattning. Kom överens om hur ni får tillgång till nycklar.
  • Informera mentor om att ni kommer att låna lokalerna.
  • Vid larm utrym och kontakta vaktmästare.
  • Se till att ALLA dörrar är stängda och låsta när ni lämnar skolan.

Viktig information vid övernattning

Rektor är skyldig att meddela brandmyndigheten att skolans lokaler används nattetid senast 2 veckor innan aktuellt datum. Därför måste man vid användning av lokalerna meddela vaktmästare senast 3 veckor innan.

Enligt brandmyndighetens rekommendationer sover man på nedersta våningen för att snabbt kunna utrymma vid brand.

Personalens arbetsrum får inte användas. I personalrummet vistas bara vuxna.

På skolan råder rökförbud. Det är också förbjudet att ha nötter, mandel och sesamfrö på skolan.

Städrutiner - bra att tänka på

Vi lånar gärna ut lokalerna, men betonar att de skall lämnas i det skick som ni fann dem. Det går givetvis bra att ni möblerar om men tänk på att återställa det i ursprungligt skick.

Ett tips är att fotografera rummen som ni tänker använda, innan ni börjar flytta runt möbler så kan ni enkelt återställa möbleringen.

Tänk på att ni har ansvar för att hela huset, även trapphus, toaletter och korridorer är i ordning när ni lämnar. Begränsa eventuell förtäring till så få rum som möjligt.

Städvagn finns på nedre botten vid sydöstra ingången. Dammsugare finns även i Tegnér och Artemisia. Dammsugarpåsar finns i förrådsutrymmet i Taube. (Utrymmet under gradängen.) 

Rutiner vid matlagning

Förvaring av kyl och frysvaror är bäst i Hamlet, vån 3. Matlagning görs bäst i Michelangelo, vån 2 eftersom där finns bäst och flest redskap. Ni får inte lämna kvar öppnade eller påbörjade förpackningar. Vi får, enligt hälsomyndigheten, inte servera mat som stått framme.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 oktober 2017
Förskola och skola