Vi söker lärare till vårt team i årskurs 5


Arbetsplatsbeskrivning 
Sandsbro skola hittar du i Sandsbro ca 5 kilometer norr om Växjö. Här arbetar vi nära natur och miljö och vi har Toftasjön alldeles om knuten. Med gångavstånd tar man sig även till Helgasjön och till en fantastisk miljö i Fyllerydsskogen med dess naturreservat och vackra promenadstråk. 
Vi har en stor skolgård med både skog och öppna ytor där eleverna har såväl fri lek som planerade utomhusaktiviteter. 


Sandsbro skola är en relationsbyggande skola där vi arbetar med att skapa trygghet och trivsel genom närvarande pedagoger som tillsammans med eleverna utvecklar och ansvarar för att skolan är en plats där man synliggörs, utmanas och lyckas utifrån varje individs särskilda förutsättningar. Sandsbro skola bygger på kollegialt lärande där IT, digitala verktyg och musik är viktiga delar i arbetet på skolan. Tillsammans utvecklar och utmanar vi genomgående elevernas kreativitet och nyfikenhet på teknisk utveckling, hållbarhet och kommunikation med ett entreprenöriellt förhållningssätt. Ett dokumenterat systematiskt analysarbete leder till slutsatser som ligger till grund för att uppnå detta.

 
Du ingår i ett arbetslag men också i vad vi kallar det operativa teamet som består av årskursens mentorer. Såväl nyutexaminerade som nyanställda har en mentor på skolan som stöttar och vägleder utifrån de behov som finns. Vi arbetar kollegialt och teamkänslan är viktig då vi tror starkt på att det är tillsammans som vi uppnår de bästa resultaten. Vår målsättning är att vi, så långt det är möjligt, ska vara två pedagoger i klassrummet. Hur detta ser ut är lite olika beroende på vilken årskurs du undervisar i men vi berättar gärna mer under en intervju.

 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är utbildad lärare för årskurserna 4-6. Behörighet att undervisa i NO, matematik och engelska är önskvärt.

 
Anställningens omfattning 
Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid

 
Kontaktperson 
Tjänsten söks via utbildningsförvaltningen men frågor kring uppdraget besvaras av: 
Sophie Svensson Bruschi Rektor Sandsbro skola 0470-79 62 21 

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 juli 2017