Om skolan

Söraby skola är en F-6 skola i Växjö kommun som vid läsårsstarten 2016/2017 hade cirka 290 elever i årskurserna F-6. Skolan ligger centralt i samhället Rottne med närhet till vacker natur.

Fritidsverksamheten finns numera i A-huset. För att stärka samanhållningen på skolan har vi återkommande faddergruppsdagar, där vi har aktiviteter i åldersblandade grupper. På raster har vi hjälp av rastfaddrar, pensionärer som på frivilliggrund är till för att stödja våra elever under deras aktiviteter.

Skolgården är stor med biblioteket centralt beläget. Söraby skola har tillgång till en stor sporthall samt en liten gympasal för fritidsbarnen. På Söraby skola jobbar vi för att våra elever ska trivas och lyckas i sitt skolarbete. Söraby skola är en skola att utvecklas positivt i.

Välkomna till Söraby skola!

Senast uppdaterad: 6 oktober 2017