Lärarmingel den 15 november

Vill du träffa dina nya kollegor? Välkommen på mingel med tema säkerhet.

Vad har jag för ansvar i säkerhetsfrågan för min klass? Vad gör jag om jag möter en obehörig på skolgården? Med dagens samhällsklimat ställs vi alla inför olika frågor om säkerhet på våra arbetsplatser. Utbildningsförvaltningen inom Växjö kommun har anställt en egen säkerhetsstrateg som ska hjälpa dig i ditt dagliga arbete.

I samarbete med Pedal vill vi välkomna dig på mingelkväll den 15 november kl. 17.30- 19.30 för att höra Maria Heikkilä som är säkerhetsstrateg på utbildningsförvaltningen i Växjö kommun.

Med en bakgrund som lärare och polis är hennes uppdrag bland annat att utbilda våra medarbetare om vikten av ett förebyggande säkerhetsarbete samt om hur du ska agera som lärare i händelser där det kan förekomma risker, hot eller våld.

Vi startar upp kvällen kl. 17.30 och du får möjlighet att mingla, träffa och ställa frågor till våra medarbetare och chefer från våra olika skolor och förskolor. Kl. 18.00 samlas vi i sal Myrdal för att lyssna på Maria Heikkilä. Vi avslutar kvällen med mingel och frågestund och beräknas vara klara till 19.30.

Välkommen med din anmälan senast den 15 november och gärna redan idag!

Plats: Linnéuniversitetet, K-huset. Sal: Myrdal
Tid: Den 15 november, klockan 17.30–19.30

Varmt välkomna!
Utbildningsförvaltningen, Växjö kommun och Pedal

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 november 2017
Jobb och företag