Föreningssamverkan

Intresseanmälan föreningssamverkan 2018 (endast för föreningar)

Det har blivit dags för er förening att anmäla intresse för föreningssamverkan 2018. Skicka in anmälan senast 28 februari!

Denna intresseanmälan riktar sig till föreningar verksamma i Växjö kommun. Genom samverkan mellan Växjö kommun och förening kan vi under sommaren ge ungdomar födda 2000 och 2001 samt folkbokförda i Växjö kommun möjligheten att söka feriearbete. Ni ansöker om medel från oss för att anställa ferieungdomar under sommaren. Vi gör en bedömning av er intresseanmälan och återkommer med besked om samverkan kan genomföras. 

VIKTIGT! Det ferieplatser som ryms inom ramen för feriearbete 2018 är det platser som är aktiviteter som bidrar till en aktiv sommar yngre barn och ungdomar, platser som fyller ett kompetensförsörjningsbehov inom kommunens bolag och förvaltningar samt anpassade platser. Detta innebär att vi kan skriva samverkansavtal med de föreningar som är i behov av platser som ryms inom ramen för aktiviteter som bidrar till en aktiv sommar för barn och ungdomar. Krav ställs även på processen kring ansökan – läs broschyren för föreningssamverkan för att få mer information kring detta. Ni hittar även ytterligare information om vad som gäller inom ramarna för Föreningssamverkan i broschyren.

Det är viktigt att ni läser igenom all information noggrant.

Har ni redan läst broschyren så är det dags att fylla i formuläret nedan. Vi återkopplar sedan till er förening efter den 28 februari. Föreningar som är registrerade i Växjö kommun ska ha fått ett utskick med utförlig information om vad föreningssamverkan innebär.

Fyll i alla uppgifter så utförligt som möjligt då det underlättar behandlandet av anmälan! Alla fält markerade med (*) är obligatoriska att fylla i.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 januari 2018
Jobb och företag