Jobbveckan 2018

2017 anordnade Växjölöftet en jobb- och utbildningsmässa på Fortnox Arena i Växjö. Mässan besöktes av cirka 2 500 personer i olika åldrar; arbetssökande, ombytessökande, gymnasieelever och studenter.

I utvärderingen av mässan gav utställare en mycket positiv återkoppling och det finns ett stort intresse av att mässan återkommer och utvecklas framöver.

Växjölöftets partners Växjö kommun, Arbetsförmedlingen, Linnéuniversitetet och Länsstyrelsen Kronoberg vill tillsammans fortsätta att skapa förutsättningar för det lokala näringslivet och arbetssökande att mötas och har därför beslutat att satsa på en hel vecka med aktiviteter på tema kompetensförsörjning under 2018.

Växjölöftets Jobbveckalänk till annan webbplats genomförs den 5-9 februari 2018 och den kommer att erbjuda aktiviteter för samtliga målgrupper inom Växjölöftet under fem dagar. Veckan gynnar alla parter i trepartslöftet inom Växjölöftet, det lokala näringslivet, växjöborna och offentliga parter som ingår i samarbetet.

Mässan återkommer i ett utvecklat koncept och bjuder in både företagare och arbetssökande den 8 februari till Tipshallen i Växjö. 

För mer information: Emma Andersson, Växjö kommun, projektledare för Växjölöftets jobbvecka 2018 via epost emma.andersson@vaxjo.se och Karin Hellström, Arbetsförmedlingen, e-post, karin.x.hellstrom@arbetsformedlingen.se

 

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 januari 2018
Jobb och företag