För dig som söker arbete

Växjölöftet vänder sig till dig som söker arbete. Är du redo att kämpa för en bättre framtid för dig själv och för dina medmänniskor?

Vi arbetar tillsammans för att du ska nå målet om att kunna arbeta och försörja dig själv. Beroende på vad du behöver för att få ett arbete kan stödet se olika ut. Vid ett första möte gör vi en planering och individuell handlingsplan som utgår från dina behov och förutsättningar.

Vad kan du förvänta dig av oss?

Vi förbättrar stödet till dig som har det svårt att få ett arbete genom att erbjuda kompetenshöjande insatser inom fem dagar. Exempel på insatser är studie- och yrkesvägledning, stöd i jobbsökande, studiebesök hos arbetsgivare, praktik, yrkesinriktade kurser, traineejobb och utbildningskontrakt, arbetsträning och friskvård. Vi skapar tillsammans med dig en individuell handlingsplan där det tydligt står vad du behöver göra för att kunna försörja dig själv.

Det här förväntar vi oss av dig

Du ska vara engagerad, följa din individuella handlingsplan, delta i aktiviteter för att öka din kunskap och aktivt söka jobb. Allt för att du ska öka dina möjligheter till en praktikplats eller ett arbete.

Kontakt

För att komma i kontakt med kommunens arbetsmarknadshandläggare kan du skicka e-post eller ringa nedanstående personer. Det går också bra att fylla i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Du som är 30 år eller äldre
Birgitta Skogström Hedman, samordnare
Telefon: 0470-463 28
E-post: birgitta.skogstromhedman@vaxjo.se

Du som är 29 år eller yngre
Veronica Håkansson, samordnare
Telefon: 0470-439 44
E-post: veronica.hakansson@vaxjo.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 februari 2018
Jobb och företag