Nya vaxjo.se

Välkommen till vår nya webbplats vaxjo.se! Mycket av det du behöver i din vardag finns här på vaxjo.se.

Skillnaden mot vår gamla webbplats blir att sökfunktionen är bättre, det är en tydligare och tillgängligare layout, design och struktur. Den nya webbplatsen anpassar sig också till skärmens storlek vilket gör att du enkelt kan läsa och navigera, både på datorskärm, surfplatta och i din mobiltelefon. Vi har också lyft fram den information lite extra som ni efterfrågar mest.

Menyn finns numera till höger i stället för till vänster. Menyn är uppbyggd i en trädstruktur där du vecklar ut det område du är intresserad av.

När du går in på en webbsida finns det undersidor, webbsidor eller dokument med relaterad information längre ner på sidan. Det är sidor eller dokument som hänger ihop med den webbsidan du för tillfället besöker. På den gamla webbplatsen fanns detta till höger på webbsidan.

Långt ner på sidan finns även kontaktuppgifter till kontaktcenter och information om ansvarig förvaltning och nämnd.

För att göra webbplatsen så tillgänglig som möjligt har vi lagt in flera hjälpmedel. Under huvudrubriken på varje sida finns det en lyssnafunktion där du kan få texten uppläst. Du kan även dela informationen på sociala medier och skriva ut texten. Det finns även en översättningsfunktion tillgänglig om du har behov av det.

Den första tiden kommer du märka att webbplatsen är under utveckling men vi arbetar så fort som möjligt för att alla delar ska fungera och vara tydliga.

Har du frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att höra av dig till info@vaxjo.se eller på 0470-410 00.  Det är många som hör av sig just nu, därför kan det ta lite längre tid än vanligt för dig att få den hjälp du behöver.

Varmt välkommen till nya vaxjo.se!

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 september 2017
Politik och demokrati