Barnkultur - Halli hallå!

Musik, teater och dans för er som är små... fast stora får komma ändå, det är roligare när man är två!

Symboler för olika barnaktiviteter

Halli Hallå-serien erbjuder spännande, dramatisk och rolig scenkonst för barn och familj.

Halli Hallå rullar på och från och med i höst arrangeras föreställningar även i de större kransorterna utanför Växjö. Ölands dramatiska teaters Måntornet gör nedslag i Ingelstad, Braås och Lammhult.

Några av höstens övriga föreställningar är Pappa Kapsyls Jagad av en T-Rex, LinneaTeaterns Pelle Svanslös samt Boulevardteaterns Guji Guji, som handlar om ett krokodilägg som av misstag hamnar i ett ankbo...

Se hela programmet under Relaterade dokument nedan.

Biljetter

BiljettCentrum
Telefon: 0470-416 00

Höstens Halli Hallå arrangeras av Växjö kommun, Musik i Syd, Regionteatern Blekinge Kronoberg, Musica Vitae, Kulturparken Småland och Linnéateatern.

Evenemangskalendern

I kommunens evenemangskalender finns fler tips på roliga aktiviteter och arrangemang för barn.länk till annan webbplats Där kan du söka på specifika datum och tidsperioder. Du kan också på ett smidigt sätt hålla koll på en massa olika barn evenemang, såväl kultur som idrott, i Växjö via en Facebook-sida. Välkommen att gilla sidan Halli Hallå med vänner!länk till annan webbplats

För dig som är ung i Växjö, 13-25 år, finns webbsidan Växapp.se.länk till annan webbplats Där kan du läsa om vad som händer i Växjö, läsa och skriva blogginlägg, chatta, ställa frågor och påverka politikerna.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 december 2017
Se och göra