Om verksamheten

Tiderna i Araby Park Arena fördelas mellan kultur- och fritidsförvaltningen och Växjöbostäder AB. Tillsammans arbetar vi för att skapa en bred verksamhet som har friskvård, kultur och integration i fokus. Föreningar, organisationer och företag kan hyra anläggningen för att bedriva verksamhet.

Måndag, tisdag, torsdag och söndag är tider som är bokningsbara för föreningslivets ordinarie aktiviteter samt olika ”drop” in verksamheter. På de övriga dagarna, onsdag, fredag och lördag, bedriver Växjöbostäder verksamhet i samverkan med föreningar och organisationer.

Kontaktpersoner på Växjöbostäder
Mariola Kruse, 0470-77 08 94, mariola.kruse@vaxjobostader.se
Ola Agermark, 0470- 74 85 37, ola.agermark@vaxjobostader.se

Idrottshall

Araby Park Arena strävar efter att erbjuda en bred verksamhet för olika åldrar och målgrupper. Verksamheten i Araby Park Arena drivs dels genom ordinarie föreningsverksamhet, det vill säga träning och match men även genom olika ”drop in” aktiviteter. Dessa aktiviteter drivs i samarbete med olika föreningar och organisationer och är ledarledda.

Blackboxen

Blackboxen är anpassad för teater, dans, konserter och konferenser med mera. Här har föreningar, organisationer och företag möjlighet att boka in tider för att bedriva verksamhet.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 31 augusti 2017
Se och göra