Kronobergs Hemvård AB

Kronobergs Hemvård tillhandahåller hemtjänst med kvalitet och omtanke i syftet att underlätta vardagen och skapa trygghet för kunden och dess anhöriga.

Hos oss ligger fokus på kunden och omvårdnaden sker på kundens villkor. Våra medarbetare är engagerade och noggranna. Vi bemöter kunden med respekt för dennes integritet.

Kronobergs Hemvård AB är godkända av Växjö kommun och kostnaden för den biståndsdömda omsorgen är samma som den kommunala taxan.

Fakta om Kronobergs Hemvård AB

Antal anställda

Ca 25 st.

Personalens kompetens

Verksamhetschefen har i sin personalstab medarbetare med kompetens och erfarenhet inom sitt respektive arbetsområde (samordnare, distriktssjuksköterskor, sjuksköterskor, sjuksköterskestuderande, undersköterskor, vårdbiträden, administratörer). Personalen rekryteras med stor omsorg och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Alla anställda kompetensutbildas regelbundet.

Språkkunskaper

Svenska och engelska.

Profilering

Skräddarsydd omvårdnad och service som är anpassad efter kundens behov och önskemål. Kostnaden för hemtjänsten är samma som hos Växjö Kommun.

Tjänster

Omvårdnad och service.

Tid

Service vardagar klockan 08.00-18.00. Omvårdnad dygnet runt.

Geografiskt område

Söder/Teleborg, Gamla Norr, Öster, Högstorp, Furuby och Åryd, Sandsbro, Hovshaga, Hov, Norr, Dalbo, Centrum, Lassaskog, Väster, Öjaby, Bergsnäs, Räppe, Marklanda, Ör, Ormesberga, Ingelstad, Värends Nöbbele.

Tilläggstjänster

Leverantören erbjuder tilläggstjänster. Kontakta leverantören för mer information.

Kontaktuppgifter

Adress

Hjortvägen 8
352 45 Växjö

Telefon

0470-57 55 80 (telefontid kl 07:00-12:00, 13:00-16:00).

E-post

info@krhv.se

Hemsida

www.krhv.selänk till annan webbplats

Verksamhetsansvarig

Alexander Sjösten

Skriv ut
Senast uppdaterad: 8 januari 2018
Stöd och omsorg