Halvtid i Cykelkampen

Det är halvtid i Cykelkampen och Växjö ligger just nu på en fjärde plats av totalt 52 europeiska städer/kommuner. Den svenska kampen leds för närvarande av Umeå, följt av Växjö på en andraplats.

850 växjöbor deltar hittills i Cykelkampen, en europeisk tävling som pågår under maj månad. Tävlingen leds just nu av Telšiai i Litauen före Umeå och Gdansk i Polen. Därefter, på en fjärde plats, ligger alltså Växjö. Växjöborna har hittills cyklat 33 973,8 kilometer vilket är något mer än motsvarande period förra året.

För att öka motivationen lottas 5 presentkort á 1 000 kr ut bland de deltagare som cyklar mer än 100 km inom kommungränsen.

För att delta laddar du ner den kostnadsfria appen "Naviki" till din smartphone, registrerar dig som deltagare och går med i Team Växjö. Cyklade kilometer registreras automatiskt via GPS-enheten och resultatlistor finns tillgängliga i realtid.

Har du en förmåga att glömma att starta appen när du cyklar iväg? Häng något över styret som fungerar som en påminnelse.

Läs mer om Cykelkampen på www.vaxjo.se/cykelkampen eller på tävlingens officiella hemsida http://cyclingchallenge.eu/se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 juli 2017