Friluftsbasen Holmarna

Holmarna är vår underbara friluftsbas som ligger helt galet vackert nere vid sjön i Vederslöv.  Varje sommar händer det massor av roliga saker på Holmarna – precis som det gjort varje sommar sedan 1981. Här ordnar fritidsgårdarna i Växjö kommun mängder av äventyr. Det bästa av allt är att allt är gratis! Här kan du träffa nya kompisar eller ha kul med de du redan har.

Passa på att testa paddling och segling. För alla som skall börja sjuan och uppåt finns kneeboard, wakeboard och vattenskidor. Vill du känna en ännu mer rafflande känsla väljer du att ta en tur liggandes på den luftfyllda ”tuben”.

Äventyret på Holmarna fortsätter dygnet runt. När det blir mörkt badar vi bastu och tar ett svalkande dopp i månskenet. Sedan avrundar vi kvällen med att kura ihop oss framför lägerelden. Här grillar vi samtidigt som någon spelar gitarr i bakgrunden.

Till Holmarna kan man åka med vår minibuss varje dag kl 10.00 och 18.00 från TC, bussen passerar busshållplatserna på Furutå- och Torparvägen på vägen till Holmarna. Från Holmarna går bussen 16:00 och 21:00. Holmarna har öppet dygnet runt.

Det finns några regler som måste följas på Holmarna:

1: Elda endast i eldstäderna.

2: Använd alltid flytväst på sjön.

3: Säg till personalen innan du lånar båtar eller gör upp eld.

4: Du ansvarar själv för dina prylar och att du får mat i magen.

5: Visa hänsyn till djur och natur.

Liksom alla aktiviteter som fritidsgårdarna i Växjö kommun anordnar är Holmarna självklart drogfritt.

 

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 september 2017
Växapp