Digital kulturnatt ersätts med kulturkartan

Varmt välkomna till Katedralskolans estetiska program. Vi håller till i Norrtullskolan när vi inte, som nu, bedriver en del av vår undervisning på distans.

Vår långa period med digital undervisning har tvingat fram helt nya sätt att arbeta på, vi har lärt oss massor av nya metoder och framförallt dataprogram, men det gör det såklart mycket mer komplicerat att möta en publik.

Vi har tvingats ställa in massor av konserter, föreställningar, vernissage och utställningar samt en hel musikal. Vi är trötta, slitna, frustrerade och stundtals uppgivna, men vi blickar framåt och ger inte upp! Vi vill skapa, utforska och berätta saker och det fortsätter vi med – TILLSAMMANS.

På kulturnatten brukar vi presentera en hel del av det vi arbetar med till vardags, och det brukar vara ett myller av människor som besöker oss denna mysiga dag/kväll. Så hoppas vi det blir även i år, om än digitalt.

På Kulturkartan hittar du projekt av ES Bild – one minute sculpture, monologer inspelade av ES teater, konsertklipp från ES musik och bildspel och filmat material från ES dans. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Varma hälsningar,

Esteterna på Norrtull

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 februari 2021