Att dansa på Kulturskolan

Här kan du hitta praktisk information om vår dansverksamhet.

Danssalar

Våra danskurser har vi i Nortullskolans fina danssalar. Två salar finns i en separat byggnad som är belägna längs Skolgatan, med ingång från gården.

Kläder

Ha gärna bekväma kläder som det är lätt att röra sig i. De som går barndans bör vara barfota och streetdansarna bör ha gympaskor.

Gruppindelning

Läraren gör gruppindelning och har också rätt att flytta barn nivåmässigt för att få undervisningen så bra som möjligt för alla.

Föräldrar

Vid första lektionstillfällena får föräldrarna vara med om de vill, men därefter vill vi gärna att föräldrarna väntar utanför danssalen under lektionen. Många barn tycker det är jobbigt med "publik". Är detta ett problem, kontakta läraren. Tänk på att vårt ansvar för barnen bara är under lektionstid. Före och efter är det föräldrarnas. Kom i tid när ni ska hämta ert barn!

Inställda lektioner

Tyvärr kan en lektion behöva ställas in med kort varsel. Vi ber därför att ni som skjutsar barnen att följa med in till lektionssalen. Det är viktigt att ni har angivit aktuella kontakuppgifter (mail och mobilnummer)  så att ni nås av meddelanden från Kulturskolan.

Kostnad

Våra kurser kostar 950 kr/termin. Räkning skickas ut i mitten av terminen. Vill du dansa fler gånger i veckan pratar du med din lärare som ser om det finns plats för dig i en annan grupp. Att gå på två lektioner i veckan kostar 1 650 kr/termin. Vill du dansa fler gånger i veckan är avgiften 2200 kr/termin.

Kontakter

Senast uppdaterad: 16 mars 2022