Eldningsförbud i Kronobergs län

Länsstyrelsen har beslutat om eldningsförbud i Kronobergs län. Det råder extrem hög brandrisk i skog och mark.

Stäng meddelande

Dans

I dansen tränar du steg och kombinationer samt utvecklar din motorik och koordination. Men framförallt får du känna glädjen i att dansa! Vi har ett flertal danskurser i veckan.

Barndans

Små barn älskar att röra på sig! Det utgår vi från när vi har barndans. På ett lekfullt och roligt sätt övar vi barnens koordination och koncentration. Vi tränar in små danser till musik som barnen känner igen. Inslag av fantasi och teater gör lektionerna extra roliga, för det är just rörelseglädjen som hela tiden sätts i centrum!

Jazzdans

Jazztekniken bygger på rytmkänsla, smidighet och koordinationsförmåga. Du får lära dig olika stegkombinationer och danser. Jazzdans ligger till grund för de flesta moderna dansstilar och används bland annat i musikaler och shower.

Street

Streetdance blandar många olika stilar, är en engergifylld och rolig dansform och en bra träning om man vill få upp sin kondition och styrka.

Killgrupp

Vi provar olika dansstilar och har roligt ihop. Kursen har mer inslag av rörelse och streetdans än den ordinarie danskursen.

Dansmix

Dansmix är kursen för dig som vill ha ett spännande år då du får prova olika dansstilar. Vi dansar jazzdans, modern dans, showdans och street.

Dans Special

Vi har också en kurs som vi kallar Dans Special som passar dig som vill satsa lite extra på dansen. Förutom din vanliga lektion har du också en extralektion i veckan där du får prova olika dansstilar. Två lärare delar på undervisningen, men även gästlärare tas in. Prata med din lärare om du är intresserad av den här linjen.

Relaterade länkar

Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 februari 2018
Förskola och skola