Att dansa på Kulturskolan

Här kan du hitta praktisk information om vår dansverksamhet.

Danssalar

Våra danskurser har vi i Nortullskolan fina danssalar. Två salar finns i en separat byggnad som är belägna längs Skolgatan, med ingång från gården. Det finns även en sal i huvudbyggnaden till vänster på våning 2 (sal 11).

Kläder

Ha gärna bekväma kläder som det är lätt att röra sig i. De som går barndans bör vara barfota och streetdansarna bör ha gympaskor.

Gruppindelning

Läraren gör gruppindelning och har också rätt att flytta barn nivåmässigt för att få undervisningen så bra som möjligt för alla.

Föräldrar

Vid första lektionstillfällena får föräldrarna vara med om de vill, men därefter vill vi gärna att föräldrarna väntar utanför danssalen under lektionen. Många barn tycker det är jobbigt med "publik". Är detta ett problem, kontakta läraren. Tänk på att vårt ansvar för barnen bara är under lektionstid. Före och efter är det föräldrarnas. Kom i tid när ni ska hämta ert barn!

Inställda lektioner

Om en lektion måste ställas in med kort varsel, därför ber vi föräldrar som skjutsar sina barn att de följer med in för att se att allt är som det ska. Det är också viktigt att ni har rätt mejl och mobilnummer på ert konto om vi skickar ut sena meddelanden.

Kostnad

Våra kurser kostar 950 kr/termin. Räkning skickas ut i mitten av terminen. Vill du dansa fler gånger i veckan pratar du med din lärare som ser om det finns plats för dig i en annan grupp. Att gå på två lektioner i veckan kostar 1 650 kr/termin. Du kan också köpa ett terminskort för 2 200 kr som ger dig rätt till obegränsat antal lektioner per vecka.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 februari 2019
Förskola och skola