Skolval 2019 årskurs 6 och årskurs 7

Skolvalet är öppet mellan den 15 Januari och 15 Februari

Elever som ska börja årskurs 6 i augusti 2019 och som idag går i årskurs 5 på Ulriksbergskolan eller Bäckaslövskolan kommer att få mer information på sin nuvarande skola och på mail till den e-postadress vårdnadshavare angett i Dexter. Mer information får ni också på Öppet hus den 16 januari. Vårdnadshavare till elever i nuvarande årskurs 5 kommer aktivt få söka plats på Elin Wägnerskolan, men elever som går på Uriksbergskolan och Bäckaslövskolan har en garanterad plats på Elin Wägnerskolan.

Elever som idag går i årskurs 5 på andra skolor och önskar söka till Elin Wägnerskolan behöver göra en digital ansökan direkt till Elin Wägnerskolan under skolvalet. Denna ansökan kommer finnas här på hemsidan från 15 Januari till 15 Februari.

Föräldrar till elev som ska börja årskurs 7 i augusti 2019 kommer att få hem information om skolval 2019. Detta val ska göras mellan den 15 januari och 15 februari. Vi har jobbat för att ni som redan har era barn i åk 6 på EW och vill fortsätta här ska slippa göra ett skolval, men har tyvärr inte lyckats få igenom detta, så alla behöver därför göra ett aktivt skolval inför årskurs 7. Dock har alla nuvarande elever i årskurs 6 på Elin Wägnerskolan en garanterad plats hos oss även i årskurs 7 till 9.

Brödtext

Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 december 2018