Information till vårdnadshavare som har eller ska ha barn i fritidshem Dojan och Myran till hösten 2019

Information till dig som vårdnadshavare om fritids på Ingelstad skola.

Den här informationen har gått ut via mejl innan sommaren, men eftersom vi på skolan har fått reda på att alla inte har fått informationen, så skickar vi det i brev med posten, men också som en nyhet här på skolans webbsida. Det är bra om du som inte har fått mejlet, kollar om det ligger i skräpposten, eller om det ligger rätt mejladress i Dexter.

Från och med den 2 maj provade vi att ta upp årskurs 1 från Myran till fritids på Dojan. Det har fungerat väldigt bra, så till hösten fortsätter vi med att barn från och med årskurs 1 och uppåt har sitt fritids på Dojan och förskolebarnen har sitt fritids på Myran. Myran kommer att vara i förskoleklassens lokaler, som till hösten kommer att ligga i den grå paviljongen.

Vi kommer också att ha fritidsöppningar på Dojan. Från och med 12 augusti blir alla öppningar på Dojan. Efter att skolan har slutat är barnen på Myran. Cirka klockan 16.30 går man upp till Dojan och är där fram till och med klockan 18.00.

Jag vill också be alla vårdnadshavare att om ni får ändrade tider till loven att ni hör av er så fort som möjligt till fritids eftersom det underlättar vår planering.

Välkommen till läsåret 2019-2020!

Kristina Eriksson, biträdande rektor Ingelstad skola

Kontakt

  • Ingelstad skola

    Expedition

    0470-79 68 11

    info@vaxjo.se

    Besöksadress

    Gamla Växjövägen 1, Ingelstad

    Postadress

    Växjö kommun

    Ingelstad skola

    Gamla Växjövägen 1, 355 72 Ingelstad

Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 augusti 2019