Till elever och vårdnadshavare på Ljungfälleskolan

Terminen går mot sitt slut och vi ser tillbaka på en hösttermin full av givande möten, relationsskapande, lärande, utveckling och utmaningar.

Vi vill med detta brev informera om datum för vårterminen och annat som händer på skolan.

Ny personal

Under höstterminen har två nya lärare börjat hos oss. Vi välkomnar Amela Osmanbasic, lärare i åk 5 och Mats Johansson, lärare i musik till skolan.

Lokaler

Från och med vårterminen 2019 kommer särskolan, som tidigare funnits på Lillestadsskolan, att flytta in i lokalerna på Ljungfälleskolan. Vi välkomnar elever och personal till oss!

De äldre lokalerna, där förskoleklassen och lågstadiet har sin verksamhet nu, kommer att renoveras med start höstterminen 2019. Under tiden kommer skolan få bedriva verksamhet i paviljonger för att senare kunna flytta in i nyrenoverade och delvis ombyggda lokaler. Under vårterminen kommer det att förberedas för paviljonger på skolgården.

Skolbiblioteket

Vårt skolbibliotek utvecklas ständigt med nya böcker och vi är stolta över den fina biblioteksverksamhet vi har på skolan. Följ gärna biblioteket på instagramkontot @ljungfalleskolansbibliotek. Här finns bra boktips och annat kul att ta till sig.

Korrekta uppgifter i Dexter

Var noga med att rätt mailadress och telefonnummer finns inlagt i Dexter.
Det är viktigt för oss att ha rätt uppgifter till ditt barn för att snabbt kunna komma i kontakt med er vårdnadshavare.

Kontakter

 • Ljungfälleskolan

  Expedition

  0470-437 55

  info@vaxjo.se

  Besöksadress

  Drabantvägen 4, Växjö

  Postadress

  Växjö kommun

  Ljungfälleskolan

  Box 1222, 351 12

  Övrigt

Senast uppdaterad: 15 oktober 2019