Nytt sätt att göra frånvaroanmälan

Från och med den 8 maj gäller ny rutin för att göra frånvaroanmälan till skolan. Det går då att göra frånvaroanmälan via en app, genom webbinloggning till Dexter, eller via telefon/talsvar.

Frånvaroanmälan via app

Som vårdnadshavare kan du anmäla frånvaro för ditt barn med appen Dexter. Appen laddar du själv ner gratis från App Store eller Google play. Sök på "Dexter", eller via de här direktlänkarna:

  • App för frånvaroanmälan för iOSlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller för Androidlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För att kunna logga in i appen behöver du ett användarnamn och lösenord. Det är samma användarnamn och lösenord som till Dexter.

Frånvaroanmälan via Dexter

Logga in i Dexterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som medborgare och klicka på länken Anmäl frånvaro. Följ de olika stegen i Dexterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att göra klart frånvaroanmälan.

Frånvaroanmälan via telefon/talsvar

Information finns i följande dokument: Frånvaroanmälan via telefon/talsvar. För att anmäla frånvaro ringer du som vårdnadshavare till telefonnummer 0470-79 69 81.

Mer information om frånvaroanmälan finns här: Frånvaroanmälanöppnas i nytt fönster

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 april 2018