Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Kortare utbildningar på yrkeshögskolan

Korta utbildningar kallas utbildningar under 100 yh-poäng. De passar bra för dig som vill fylla på med mer kompetens eller är i behov av omställning.

En kort utbildning riktar sig till dig som vill

  • öka din kompetens,
  • stärka dina möjligheter på arbetsmarknaden,
  • bara vill byta upp dig eller
  • följa din dröm och yrkesväxla helt.

Utbildningslängden varierar, allt från en veckas studier till närmare ett halvår. De flesta utbildningspaketen omfattar sex veckor. Detta innebär att du som arbetsgivare har goda möjligheter att kompetenshöja din personal genom olika upplägg.

Utbildningen sker antingen på plats i Växjö, på annan ort eller på distans.

Samtliga korta utbildningar i Sverige hittar du på www.yrkeshogskolan.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Aktuella korta utbildningar på Växjölöftet Yrkeshögskola:

Nu erbjuder KYH en kort utbildning på distans under 14 veckor som riktar sig mot verksamma inom samhällsbyggnadsbranschen. Preliminär kursstart september 2020, kursen kommer bedrivas på halvfart.

Utbildningen ger ett omfattande och flexibelt kurspaket inom ledarskap, hållbarhet och arbetsmiljö mot arbetsledare/gruppledare med yrkeserfarenhet, för att bidra till kompetenshöjning av byggindustrin med fokusområden inom ledarskap, hållbarhet och arbetsmiljö.

Lär dig allt mellan kommunikation, produktionsplanering och arbetsmiljölagstiftning. Få spetskompetens inom nyproduktion, energieffektivisering, värme och energiarbete. Kursen innehåller allt från principerna för ett systematiskt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete till olika bygglagar.

Satellitort: Distans (Växjö)
Utbildningsanordare: KYH Anywhere
Läs mer om Ledarskap bygg och anläggning, med inriktning hållbarhet och arbetsmiljö, 70 Yh-poänglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 december 2020
Växjölöftet yrkeshögskola