Vuxnas lärande

Vuxnas lärande har ett brett utbud av teoretiska kurser inom Svenska för invandare (Sfi), grundläggande vux och gymnasial vux. Vi har också Lärvux, för personer med utvecklingsstörning eller förvärvad hjärnskada.

Studiegrupp Vuxnas lärande

Hos oss kan du läsa på många olika sätt. Vi erbjuder kurser på dagtid med undervisning flera gånger i veckan. Vi har också kvällskurser och kurser med individuellt upplägg för dig som arbetar vid sidan av studierna. Kursen i studieteknik är bra för dig som behöver extra hjälp i studierna. Oavsett vilket studieupplägg du väljer finns här alltid kunniga, erfarna och behöriga lärare till din hjälp.

Våra lokaler ligger på Kungsgatan mitt i Växjö, på gångavstånd till buss och tåg. Här är lärare, rektor och administration samlade. I vårt lärcentrum finns både undervisningslokaler och studieplatser, där du kan arbeta med skoluppgifter, ensam eller tillsammans med dina kurskamrater. Varje dag finns lärare på plats i lärcentret, för att ge dig handledning i studierna. Vi har en modern IT-miljö med nya datorer, programvaror och nätverk. Vår lärplattform Itslearning kommer att vara till stor hjälp i dina studier.

Vuxnas lärande har en lång tradition av vuxenutbildning och vi kan vårt jobb. Vi sätter alltid eleven i fokus. Väljer du Vuxnas lärande lovar vi att göra vårt bästa för att du ska nå dina mål. Här finns alltid en lärare nära!

Kom gärna och hälsa på så berättar vi mer.


Nyheter

Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 augusti 2019
Förskola och skola