Om Earth Week

Earth Week är en miljövecka med fokus på framtiden. En vecka där alla kan mötas kring en grön och hållbar framtid i Växjö.

Det började med Earth Hour, världens största klimatmanifestation av Världsnaturfonden och som Växjö kommun tog politiskt beslut att stödja sedan 2009.

Läs mer Om Earth Hour.

Läs mer om Earth Week 2019

Varför Earth Week

Växjö kommun ville göra mer än en symbolisk släckning av lampor och startade Earth Week i Växjö år 2014. Nästa Earth Week är vecka 13, den 23-28 mars 2020. Nästa Earth hour är lördag den 28 mars 2020.

Genom Earth Week vill vi tillsammans ge och få: inspiration – kunskap – engagemang – stolthet. Veckan finns till för att lyfta viktiga frågor och skapa engagemang och mötesplatser. Det som förenar är engagemanget för en hållbar framtid!

Vilka är Earth Week till för?

Arrangemanget riktar sig till alla som bor och verkar i och runtom i Växjö kommun oavsett ålder, kunskap eller bakgrund. Alla är välkomna under Earth Week: kommunens invånare, näringsliv, föreningsliv och universitet. Särskilt fokus på barn och unga. Alla är välkomna! Det är tillsammans vi kan göra skillnad!

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 27 maj 2019