Engagera dig i Earth Week – kom på nätverksträff

Du som vill eller funderar på att delta i Earth Week 2023 är nu välkommen på en nätverksträff, den 5 december i Växjö station- och kommunhus. Här kan du träffa andra föreningar, företag och organisationer för att byta kontakter och erfarenheter.

Om du som förening, företag eller organisation är intresserad av att delta i Earth Week men inte riktigt vet hur du ska involvera dig är det här ett tillfälle att få veta mer om eventet och hur du kan engagera dig. Du får tillfälle att träffa andra organisationer och företag och möjlighet till att nätverka och utbyta erfarenheter. Den 5 december är du välkommen till Växjö station och kommunhus, plan 3.

Hålltider för nätverksträffen

  • Klockan 17.30: Kommunchef Monica Skagne hälsar välkommen
  • Klockan 17.45: Information om Earth Week, idéer och förslag på aktiviteter

Därefter mingel och fika. Kvällen avslutas senast klockan 19.00.

För att vi ska veta hur mycket fika och har koll på eventuella allergier och specialkost behöver du anmäla dig till nätverksträffen:

Earth Week är en vecka för att dela kunskap, erfarenheter och råd om miljö och hållbarhet. 2023 är det den 20-25 mars som veckan går av stapeln. Senast den 3 februari 2023 ska du ha anmält din aktivitet på vaxjo.se/earhweek.

Senast uppdaterad: 18 november 2022