Företagsbesök

Företagsbesök hösten 2017

Jimmi Olsson från näringslivskontoret och politikerna Per Schöldberg (C) och Julia Berg (S) får en rundvandring av John Sjögren på Industriservice i Braås .

Att möta dig som företagare är viktigt för oss på Växjö kommun. Under en vecka på hösten och en på våren är därför vi på näringslivskontoret samt den politiska ledningen ute på företagsbesök. Det brukar sammanlagt bli cirka 80 besök på ett år.

Syftet med företagsbesöken är att öka kunskapen och förståelsen för företagens villkor och förutsättningar. Kommunen får möjlighet att ta del av synpunkter och idéer samt få information om företaget och dess framtidsplaner. Vi på kommunen får även höra om vilka förväntningar företagare har på kommunen. Synpunkterna kan handla om allt från mark och lokaler till skola och trafiksituationen. Vi tar sedan dessa synpunkter vidare till rätt förvaltning och återkopplar alltid till företagen.

Nästa planerade företagsbesök blir 13-15/2 samt 27/2 - 1/3? Vill ditt företag ha besök? Välkommen att kontakta oss! Om du inte kan dessa datum så hör av dig ändå så bokar vi in en annan dag!

Kontakt

E-post: Kim.Linkruus@vaxjo.se

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 januari 2019
Jobb och företag