Bli medlem eller uppdatera dina uppgifter

Vi är ständigt på jakt efter engagerade beslutsfattare och påverkare inom näringsliv, universitet, organisationer, kultur, idrott och kommun som vill bidra till Växjös utveckling på ett eller annat sätt. Stämmer det på dig? Hoppas du vill vara med.

Finns du på ett företag med färre än fem anställda ser vi gärna att ni utser en representant från ert företag som medlem i Nätverket Expansiva Växjö.
Detta för att vi skall kunna ge plats till så många som möjligt.

Välkommen att engagera dig! 

Ändra kontaktuppgifter

Har du förändrade kontaktuppgifter och fortfarande vill vara med i vårt nätverk?
Fyll i formuläret!

Dina uppgifter kommer att läggas in i vår databas. Vår sändlista kommer endast att användas i samband med aktiviteter som anordnas av nätverket samt för nyhetsbrev som Näringslivsavdelningen på Växjö kommun skickar ut.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, begränsning eller radering av dina personuppgifter. Du kan även kontakta vårt dataskyddsombud på kommunen.
Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Läs mer i vår integritetspolicy

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 november 2019
Jobb och företag