Frukostmöte 3 maj - att hålla ett helt yrkesliv

Välkommen att anmäla dig till vårt nästa frukostmöte då vi får besök av Christina Stielli som blivit utsedd till årets talare flera gånger. Temat är hur vi ska minska stress och psykisk ohälsa på arbetsplatsen.

Frukostmöte om att hålla ett helt yrkesliv

När: Torsdagen den 3 maj klockan 07.30–09.30.
Plats: Palladium Storgatan 12

Hur gör vi för att hålla ett helt yrkesliv? Antalet människor som helt enkelt inte orkar med tempot blir fler. Stress och krav som vi själva och andra lägger på oss ökar. Ambitionen är hög, och till sist säger kroppen ifrån. Ohälsa i olika former inträffar. Detta kryper allt längre ned i åldrarna, redan i skolan. En stor kostnad på många plan. Kan vi förebygga detta? Så klart att vi kan.

Denna morgon lyfter vi ämnet för att ge inspiration till att börja reflektera och agera. I alla våra roller, hemma och på jobbet. Och med egenansvar. Christina Stielli kommer och talar om forskning som tydligt visar hur det ser ut när enkla och avgörande verktyg på en arbetsplats används och hur det i sin tur kan minska stress, psykisk ohälsa och hur du själv kan påverka. Christina är en prisad talare som med stort engagemang, delar med sig av sin gedigna kunskap. Kanske känner du igen henne från TV?

Carina Blom från Previa tipsar oss om hur vi lyssnar på varningssignaler, allt för ett hållbart yrkesliv. Och så har vi en panel av företag som sticker ut lite extra med sitt förhållningssätt på jobbet. Låt dig inspireras!

Program

Frukostmingel

- Välkommen
Dagens moderator, Sara Norrby Wallin, Bygga samarbete.

- Vad händer i kroppen när trycket blir för stor?
Lyssna på varningssignaler och om vi går sönder, kan vi då läka? Carin Blom, Previa

- Det går att hålla ett helt yrkessliv!
Men var uppmärksam och delaktig, Christina Stielli.

- Panel - goda exempel från Växjö
Paneldiskussion där Växjöföretagen C3C, Marcus Richardson, RosholmDell Advokatbyrå, Anders Rosholm, Consid, Peter Bäckrud och Växjö kommun/Kontaktcenter, Anna Johansson som delar med sig hur de hittat en mer hållbar väg.

Frukostmötet är fullbokat! Anmäl dig gärna till vår väntelista, så hör vi av oss om det blir återbud.

Hjärtligt välkommen!

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 december 2019