Platsen Växjö och att skapa attraktion kring en plats – välkommen att anmäla dig till frukostmötet

Välkommen till frukostmöte med Nätverket Expansiva Växjö,
torsdag 9 maj, klockan 07.30-09.30 i BYN, ICON, Storgatan 82 A, Växjö.

Överallt omkring oss arbetas det med platsmarknadsföring. Allt fler platser och destinationer gör satsningar, som vissa är riktigt bra, på att utveckla och profilera sin plats. Konkurrensen om att vara en attraktiv plats för såväl invånare och besökare som investeringar och företagsetableringar ökar.

Talanger väljer inte enbart en arbetsgivare, de väljer också en plats. Platsens attraktivitet är således en angelägen fråga att arbeta med för att attrahera talanger. Men vilka är framgångsfaktorerna för att få en plats attraktiv och framförallt - hur stärker vi bilden av Växjö som tilltalar talangerna?

Observera! Frukostmötet är fullbokat.

Du kan däremot anmäla dig till väntelistan, så återkommer vi om det blir några återbud. Skicka din anmälan med namn och företag till expansiva@vaxjo.se

Program

Frukostmingel

Välkommen

Helena Collin, Borgmästare BYN ICON och medlem i Expansiva Växjös Inspiration- och strategigrupp

Konsten att skapa attraktion kring en plats

Helena Nordström, platsmarknadsföringsexpert och grundare av Placebrander, lär oss om konsten att skapa attraktion kring en plats. Med sin erfarenhet som marknadschef på Destination Jönköping och tidigare arbeten med ett 40-tal platser, ger Helena oss en inblick i de senaste trenderna och låter oss ta del av framgångsfaktorerna blandat med goda exempel från världens hörn som inspirerar.

Platsen Växjö – att leva i, verka i och besöka

Presentation av och status inför lanseringen av Växjös platsvarumärke - Monica Skagne, kommunchef och Denis Hodzic, kommunikationsstrateg.

Avslutningsmingel

Mingel i BYN för möjlighet att diskutera kring och ställa frågor om platsvarumärket.

Varmt välkommen!

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 april 2019