Vikarie förskola och skola

Vill du träffa många olika människor, knyta kontakter och skaffa dig värdefull erfarenhet? Då ska du vikariera inom förskola och skola!

Vi rekryterar vikarier till våra förskolor, förskoleklasser, fritidshem, grundskolor samt gymnasium. Ett vikariat kan vara allt från några timmar till två veckor.

Som vikarie ska du kunna åka ut på arbete med kort varsel. Du arbetar på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov. Som vikarie planerar du själv in den tid du vill. Ju mer flexibel du är gällande tillgängligheten, desto större chans har du att få jobb.

Du behöver en mobiltelefon och tillgång till en dator för att vi ska kunna erbjuda dig arbete.  

Kan jag söka?

Vi söker i första hand dig som har behörig utbildning men självklart är även du som läser pedagogisk utbildning eller har erfarenhet och intressen för vår verksamhet välkommen att söka jobb hos oss.

För att veta mer om vad det innebär att jobba som vikarie, kan du klicka på länken Dina arbetsuppgifter som du hittar under relaterade länkar och i menyn till höger.

Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt och ett trevligt bemötande, är flexibel och ansvarsfull och trivs med att träffa nya personer. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga eftersom du kommer att komma i kontakt med flera olika personalgrupper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du som vikarie är en god företrädare för Växjö kommun.

Vad behöver jag?

För att jobba i vår verksamhet behöver du visa upp två utdrag från belastningsregistret innan du anställs, Skola eller barnomsorg (442.5) samt Belastningsregister 9§ (442.3). Utdragen beställer du på Polisens webbplats. Observera att det tar cirka två veckor att få utdragen så beställ i god tid. Du ska lämna registerutdragen i obrutna kuvert.

Beställ utdrag för skola eller barnomsorg på Polisens webbplats.länk till annan webbplats

Beställ utdrag för enskild person på Polisens webbplats.länk till annan webbplats

Så söker du

Du söker genom att klicka på länkarna Vikarie i förskola, förskoleklass och fritidshemlänk till annan webbplats eller Vikarie i skola och gymnasiumlänk till annan webbplats. Du kan läsa mer om hur processen ser ut efter ansökan genom att klicka på länken vår rekryteringsprocess.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vill du veta mer om våra områden?

Vikarieförmedlingen förmedlar endast vikarier till den kommunala skolverksamheten.

Förskolor

Förskolor i Växjö kommun är uppdelade i följande områden:

Grundskolor

Nedan kan du se var våra grundskolor är lokaliserade på karta.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 december 2018
Jobb och företag