Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Lärarassistent till Norregård

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Vi söker lärarassistent på 60% Som lärarassistent kommer du bland annat utför följande arbetsuppgifter: • Frånvarorapportering/hantering • Skapande och utskick av informationsmaterial och andra utskick till vårdnadshavare • Blankett- och informationshantering • Bokning av utvecklingssamtal och andra möten med lärare, vårdnadshavare, elevhälsa och externa kontakter • Praktiskt lektionsförberedande, t.ex. förbereda undervisningsmaterial • Beställning av lektionsmaterial och läromedel • Iordningställande av teknik och vara behjälplig med IT i klassrummen • IKT (informations- och kommunikationsteknik)-stöd, t.ex. kontohantering för elever • Administration/hantering av IT-pedagogiska hjälpmedel • Rastvärd, närvaro i t.ex. omklädningsrum och matsal • Stöttning av elever vid förflyttningar

Din profil

Vi söker dig som har gymnasieexamen och erfarenhet av arbete med barn och unga. Du ska vara: • Strukturerad och noggrann • Ha god handlingsförmåga och vara självgående • Ha god samarbetsförmåga • Ha god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift • Flexibel och lösningsorienterad • Serviceinriktad • Professionell i ditt bemötande Varm välkommen in med din ansökan!

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Norregårdskolan är en högstadieskola med ca 600 elever. På Norregårdskolan värnar vi om elevernas utbildning, trygghet och värdegrund. Vi tror att miljön, vår kompetenta personal och våra olika kreativa satsningar tillsammans är nyckeln till att våra elever år efter år trivs och presterar bra resultatmässigt. På Norregårdskolan bedrivs idag ett tydligt utvecklingsarbete där vi tillsammans tillsammans arbetar för att utveckla skolan. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.


Anställningen

Omfattning
Deltid
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-01-26
Referensnummer
UTBF 2/21

Kontakt

Anneli Karlsson
Rektor Norregårdskolan
0470-41877

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 januari 2021
Jobb och företag