Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Rörnätsreparatör till Tekniska förvaltningen

Tekniska

Om tjänsten

Arbetet består av drift- och underhållsarbeten på VA-ledningsnätet, dvs att ta hand om akuta läckor, underhålla ledningar med tillhörande anordningar, utföra planerade renoveringar av befintliga ledningssträckor och nyanläggningar av vatten- och avloppsnät. Du kommer omväxlande att arbeta i grupp eller lösa vissa uppgifter ensam.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom och/eller praktisk erfarenhet från att ha jobbat med markarbete/rörnätsarbete, gärna med inriktning mot drift och underhåll. Du är van vid att använda digitala hjälpmedel för informationssökning, rapportering med mera. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Du har lätt för att skapa kontakter och relationer som bidrar till goda samarbeten. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra samtidigt som du är självgående och kan ta egna beslut i det dagliga arbetet. Du är duktig på att planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du är flexibel och anpassningsbar när förutsättningarna förändras. Du är noggrann och strävar alltid efter att uppnå ett gott resultat. B-körkort erfordras. Beredskap ingår i tjänsten.

Växjö kommuns Tekniska förvaltning svarar för mycket av samhällsservicen i kommunen. VA-avdelningen försörjer tätorterna med dricksvatten, tar hand om och renar dag- och spillvatten samt producerar biogas. Vi arbetar aktivt för att hela tiden förbättra verksamheten och utveckla våra arbetsmetoder. På avdelningen är vi totalt sextiofem medarbetare varav ca 20 arbetar med att sköta och utveckla vårt ledningsnät med 150 mil olika va-ledningar i kommunens tätorter. Det dagliga drift och underhållsarbetet sköts av våra rörnätsreparatörer. Vi behöver förstärka styrkan och söker ytterligare en medarbetare som vill vara med och jobba för att vi alltid skall leverera vattentjänster med god service till våra invånare. Vårt arbete är viktigt för en långsiktig hållbar samhällsutveckling. Vill du vara med och skapa en hållbar framtid för nuvarande och kommande generationer?


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-03-16
Referensnummer
TF 24/21

Kontakt

Karoline Wiklund
Enhetschef Distribution
0470-412 82
Steve Karlsson
Avdelningschef VA
0470-41315

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag