Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Skolsköterska till Lillestadskolan

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Som skolsköterska på Lillestadskolan ingår du i vårt elevhälsoteam och arbetar enligt socialstyrelsens riktlinjer för skolsköterskor. Du är ett stöd för enskilda elever och vårdnadshavare. Du kommer att ingå i ett elevhälsoteam där din kompetens kompletterar övriga funktioner inom elevhälsan. Bland annat arbetar du med hälsosamtal och hälsokontroller genom den årscykel som reglerar skolsköterskors medicinska arbete. På skolan arbetar vi med ett aktivt främjande och förebyggande elevhälsoarbete där du är en central del. Du kommer också samverka med övriga personalgrupper i frågor som rör elevernas utveckling mot målen och deras fysiska och psykiska välmående. Tjänstens omfattmning är 75% med möjligheter till mer i framtiden.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du som söker har: - ett genuint intresse för barns lärande och en passion för ditt yrke. - förmåga att arbeta strukturerat utifrån styrdokumenten. - förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar. - en positiv inställning och bidrar till utveckling av verksamheten. - ett professionellt förhållningssätt. - ett flexibelt arbetssätt och kan samarbeta i arbetslag och inom enheten. - en varm och öppen personlighet samt förmåga att sätta gränser. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, samarbetsförmåga och helhetsperspektiv på barns hälsa. Välkommen med din ansökan!

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Lillestadskolan är skolan med närhet både till stadens centrum och till skog. Detta ger oss stora möjligheter att flytta ut undervisningen utanför skolans väggar och låta våra elever möta kunskap i nya och spännande miljöer. Vi har i nuläget ungefär 330 elever från F-klass till årskurs 6. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.


Anställningen

Omfattning
Deltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-08-08
Referensnummer
UTBF 361/21

Kontakt

Henrik Elfving
Rektor Lillestadskolan
0470-41847
Amira Palo
Biträdande rektor
0470-796716

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås via kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag