Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Arbetsterapeut till Kommunrehab Växjö

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Som Arbetsterapeut i Kommunrehab består dina arbetsuppgifter av bedömning, rehabilitering, träning samt handledning av patienter, närstående och omsorgspersonal. Vår huvudsakliga målgrupp är äldre personer i eget boende. Du är intresserad av att arbeta med kommunal rehabilitering i såväl ordinärt boende som särskilt boende. Vi arbetar i team i nära samarbete med fysioterapeut, biståndshandläggare, sjuksköterska, enhetschef och undersköterskor. Hos oss får du goda möjligheter till kompetensutveckling och i att utvecklas i din profession. Som stöd i din personliga utveckling har vi ett utarbetat introduktionsprogram med ett mentorskap där en senior kollega har regelbunden coachning med dig över tid. Det finns goda möjligheter att påverka arbetstiden, vi arbetar dagtid, måndag till fredag, och har flextidsavtal.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, erfarenhet inom yrket är meriterande. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, ett gott pedagogiskt förhållningssätt samt flexibilitet. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, samt goda datorkunskaper. För anställningen krävs B-körkort För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: • Vi möter alla med respekt • Vi kan jobbet • Vi gör verksamheten bättre • Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Kommunrehab är den avdelning i Omsorgsförvaltningen som ansvar för rehabilitering och förebyggande arbete i omsorgen. I avdelningen ingår arbetsterapeuter, fysioterapeuter, flera specialiserade befattningar och hjälpmedelsverksamhet. Verksamheten är samlad i gemensamma, och nybyggda lokaler på Mejselgatan i Växjö. Totalt är vi idag ca 65 medarbetare organiserade i två enheter och vi håller även på att förstärka verksamheten med ytterligare en enhet med uppdrag inom förebyggande och hälsofrämjande arbete. Arbetsterapeuter och hjälpmedelsverksamhet är organiserade i samma enhet. Vår arbetsterapeutgrupp består av 23 medarbetare med god kompetens inom yrkesområdet. Vi är ett gott gäng som stöttar varandra, delar med sig av sin kunskap och det finns alltid någon att bolla sina frågor med och ta hjälp av. För att lyckas med vårt uppdrag behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten mot God och nära vård. Är det du?


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 2021-10-19 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-08-22
Referensnummer
OMS 348/21

Kontakt

Seila Mujic
Enhetschef
0470-79 61 12

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag