Bevattningsförbud i Braås, Dädesjö och Böksholm

Från och med 18 juni och tillsvidare är det bevattningsförbud i orterna Braås, Dädesjö och Böksholm.

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Lärare till gymnasiesärskolan

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Du är lärare på gymnasiesärskolan på Kungsmad. Du undervisar i det individuella programmets ämnesområden. Många elever på det individuella programmet har tillhört träningsskolan tidigare och många har grav funktionsnedsättning. Du arbetar i arbetslag tillsammans med andra pedagoger och elevassistenter. Du planerar verksamheten med dem som finns i arbetslaget. Du dokumenterar och följer upp elevernas utveckling vad gäller kunskap och sociala förmågor. Du planerar och genomför lektioner med elever på individuella programmet, både gruppvis och i enskild undervisning. Du planerar även undervisning som delvis kan genomföras av elevassistent. Du är mentor för elever på individuella programmet. Som mentor samverkar du förutom med eleven, även med vårdnadshavare och ev. gruppboenden samt andra utomstående aktörer mentorseleven har kontakt med eller är i behov av. Tjänsten är på 75-100 %

Din profil

Du har en lärarlegitimation. Har du en speciallärarutbildning är det meriterande. Vi ser även som meriterande om du har förskolepedagogik i din utbildning eller allra helst som erfarenhet. Du är van att arbeta med personer med grava funktionshinder, både intellektuella och fysiska samt neuropsykiatriska. Du är van vid att arbeta lågaffektivt och att reflektera med övriga i arbetslaget om hur man ska bemöta eleverna. Du har ett bemötande som hjälper eleverna till självständighet. Meriterande är att kunna stödteckna TAKK och att alltid arbeta med kompletterande kommunikationsmedel utifrån individens behov. Du är flexibel och kommunikativ som medarbetare och kollega. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Placering på gymnasiesärskolans individuella program på Kungsmadskolan. Gymnasiesärskolan är en 4-årig gymnasieutbildning för elever med intellektuell funktionsnedsättning. Vi har för närvarande 85 elever och vi ca 40 lärare och elevassistenter som arbetar här. På gymnasiesärskolan arbetar vi alltid med individen i fokus och för att varje elev ska få rätt förutsättningar att utvecklas så långt som möjligt. Vi är ett tryggt och positivt kollegium med högt i tak Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.


Anställningen

Omfattning
Deltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 2021-08-09 eller efter överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-06-18
Referensnummer
UTBF 304/21

Kontakt

Emma Drott
Rektor
0470-438 72

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag