Bevattningsförbud i Braås, Dädesjö och Böksholm

Från och med 18 juni och tillsvidare är det bevattningsförbud i orterna Braås, Dädesjö och Böksholm.

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Sjuksköterska till Växjö kommun

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Evelid har 69 platser fördelade på palliativa platser, växelvård och korttidsplatser. Det finns även en trackplats. Tillsammans med ditt team arbetar du för att ge bästa möjliga vård under en begränsad tid, eftersom vårdtiderna för de flesta patienter är korta. Det är många gånger snabba in och utskrivningar, vilket innebär många bollar i luften. Som sjuksköterska på Evelid bidrar du till planering av vården för patienterna. Det är ett nära samarbete med flera andra professioner. Vi har också ett nära samarbete med det palliativa teamet. Du erbjuds ett varierande arbete där du alltid känner att du kan utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du hanterar mycket medicinteknisk utrustning och administrativa uppgifter ingår eftersom det är ett stort flöde av patienter. Är du intresserad av ett stimulerande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då är Evelid rätt plats för dig!

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har datavana och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Körkort för manuell växellåda är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande vård. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: • Vi möter alla med respekt • Vi kan jobbet • Vi gör verksamheten bättre • Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgraden varierar mellan 75-100%.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-06-23
Referensnummer
OMS 343/21

Kontakt

Åsa Heiman
Enhetschef
0470-73 46 60

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag